Ny Netbutik med Cupcakes Tilbehør

Jeg får ofte emails med spørgsmål om cupcakes tilbehør, pynt og udstyr, fordi mange af jer der læser med på denne side leder efter spændende cupcakes pynt. Når man bager cupcakes og har fundet glæden ved at eksperimentere med det, så vil man ofte begynde og lede efter spændende cupcake tilbehør, som man kan pynte sine cupcakes med. Selv har jeg ofte ledt udenlands enten når jeg har været på rejse eller via internettet, da jeg ikke synes supermarkedernes butikker har haft et særlig interessant udvalg. Og hvis man leder i specialbutikker eller hobbyforretninger, så er det ofte en meget dyr fornøjelse. Jeg har ofte anbefalet læsere at kigge i netbutikker som findes i udlandet, men det er nogle gange en stor mundfuld for mange at handle på udenlandske netbutikker, og ofte står man også og skal bruge cupcake pynt til en speciel anledning og har måske ikke mulighed for at vente på en længere leveringstid.

Men nu har Danmark fået en rigtig spændende butik med kage udstyr og i særdeleshed masser af spændende cupcakes tilbehør. Butikken hedder bagetid.dk og du kan finde alt hvad du skal bruge til cupcakes, både cupcakes forme, værktøj, udstikkere, fondant, frugtfarve, spiselig tusch og masser af spændende pynt til toppings. Det er et rent slaraffenland for cupcake bagere. Jeg er meget begejstret for netbutikken bagetid.dk da jeg synes udvalget har været lidt sløvt før denne butik kom til. Der er også bageudstyr til mange andre typer af kager, og du kan endda finde pynt til toppen af bryllupskagen, hvis det er det du leder efter. Det er sjældent at se en netbutik med så stort et udvalg. Priserne er også særdeles rimelige, f.eks. deres fondant er noget billigere end i hobbyforretninger.

Du finder et stort udvalg af cupcake forme, hvilket er noget mange ofte leder efter. Der er cupcakes forme til mange forskellige anledninger, og de varierer deres udvalg op til de forskellige højtider. Der har f.eks. lige været et stort udvalg op til Halloween, og jeg er da spændt på at se deres udvalg af julepynt – jeg er sikker på, at det bliver en sand fornøjelse. Men nu har jeg vist rost netbutikken nok – og jeg kan vist ikke rigtig skjule min begejstring over, hvad jeg vil kalde Danmarks bedste kagebutik på nettet – så hvis du ikke allerede kender den, så er det med at komme ind og kigge. Du kan besøge bagetid.dk her.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *