Hvor finder man flotte cupcakes forme?

Et af de spørgsmål jeg ofte får her på bloggen, er spørgsmål om tilbehør og pynt, som jo er det der gør cupcakes rigtig flotte at se på. En nem måde at få flotte cupcakes på, er ved at bruge flotte cupcakes forme til at bage i. Det gør udtrykket ensartet og flot og man kan tilpasse sine cupcakes til et bestemt tema eller en bestemt farve. Og så er det også nemt at bage i flotte cupcakes forme, for der er ikke noget værre end cucakes der nærmest bliver ødelagt fordi formene er i dårlig kvalitet og klistrer fast til kagen.

muffins-bageplade-silikone

Jeg bruger ofte en muffin bageplade når jeg bager cupcakes. Her er cupcakes forme ikke en del af pynten, og der vil således ikke være nogen form rundt om cupcaken. Det bruger jeg derfor mest hvis jeg skal servere cupcakes derhjemme og der ikke bliver gjort noget ekstra ud af formen. Skal jeg derimod bage cupcakes til at have med et sted hen, eller til at servere til en speciel lejlighed, så bager jeg gerne i cupcakes forme som matcher det udtryk jeg gerne vil have frem i mine cupcakes. En muffin bageplade fås både i metal og i silikone, og jeg synes dem i silikone er rigtig gode fordi det er dejlig nemt at få sine cupcakes ud af pladen efter de er bagt. Hvis man synes det ser lidt kedeligt ud når man har brugt en muffins bageform, så kan man bruge cupcake wraps til at få dem til at se mere festlige ud. En cupcake wrap er en slags pynteform som man kan putte uden på sin cupcake. De kan ses på billedet herunder og kan købes hos bagetid.dk

cupcake-wraps

 

Det er dog også rigtig flot at bage cupcakes i papirforme, og der er et hav af muligheder efterhånden. Jeg køber som oftest mine cupcakes forme hos Bagetid.dk som jeg synes er den netbutik der har det bedste udvalg indenfor bageudstyr. Jeg kan altid finde noget der passer ind i min smag her, og selv hvis jeg ikke kan finde præcist det jeg leder efter så er der som regel et godt alternativ. Herunder ses et udvalg af cupcakes forme som de har i butikken lige nu.

cupcakesforme-turkiscupcakesforme-jultulipan-muffinsform

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *