Cupcakes med Banan

  Banancupcakes med honning og flødeost

Denne opskrift på cupcakes med banan giver ca. 24 stk.

Ingredienser:

185 g smør

230 g sukker

3 æg

310 g mel

1½ tsk bagepulver

½ tsk natron

185 g cremefraiche

2 spsk ahornsirup

3 modne bananer

Glasur:

80 g flødeost

50 g smør

1½ spsk honning

250 g flormelis

Fremgangsmåde:

Ovnen opvarmes til 180 grader og muffinsformene gøres klar.

Smør og sukker blandes i en skål og mixes 5-6 min. med en håndmixer. Æggene tilsættes 1 ad gangen og røres godt igennem.

Sigt mel, bagepulver og natron igennem en sigte og bland cremefraiche, sirup og de mosede bananer i. Vend derefer mel og bananblandingen skiftevis ned i en skål sammen med smørmassen og bland det hele godt sammen.

Fordel dejen i bageformene og bag i 15 min. Køl kagerne af på en bagerist.

Glasur:

Flødeost og smør blandes i en lille skål og mixes med en håndmixer indtil blandingen er lind. Tilsæt honning og flormelis og bliv ved med at røre indtil blandingen er glat og ensartet. Pumt cupcakes’ne med rigeligt glasur. Sæt evt. et par tynde skiver banan i toppen lige inden serveringen.

One Response
  1. 30. marts 2013

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *