Chocolate Fudge Frosting

Her kommer en opskrift på en rigtig tyk og cremet frosting til cupcakes, nemlig chocolate fudge frosting. Det er en rigtig fed og tyk creme, som sætter sig godt på kagerne,  når den lige får lov at hvile en smule. Dvs. frostingen bliver hvor den er og får en helt fantastisk konsistens. Frostingen har en rigtig god smag af chokolade og det kan anbefales at bruge en chokolade i høj kvalitet for et ekstra godt resultat.

Ingredienser:

  • 120 g chokolade
  • 125 g smør
  • 450 g flormelis
  • 1 tsk vanille
  • 125 g piskefløde

Fremgangsmåde:

  1. Sigt flormelisen ned i den skål, som du vil piske frostingen i.
  2. Smelt forsigtigt chokoladen sammen med smørret over vandbad. Rør vanillen ud i chokoladen.
  3. Bland forsigtigt chokoladen sammen med flormelisen og pisk med en elpisker på laveste hastighed. Blandingen bliver tyk og hård at piske men du bør blive ved til det er godt pisket sammen.
  4. Pisk piskefløden i langsomt og lidt ad gangen. Det kan sagtens være, at du ikke får brug for det hele, så hæld lidt i ad gangen. Pisk indtil frostingen har opnået en fast og glat konsistens.

 

 

7 Comments
  1. 17. marts 2012
    • 17. marts 2012
  2. 4. august 2012
    • 15. august 2012
  3. 16. august 2012
    • 16. august 2012
  4. 17. august 2012

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *